Modele de gulere

Gulerul Spread (Poza 3) este inuite de distanța Mare dintre Vârfurile gulerului; sont colțurile scurte și depărtate. Și la acest Model întâlnim Două variante: «Windsor» – Care se recunoaște după marginile drepte ALE gulerului – și «Varsity», la Care muchiile sunt ușor arcuite. Sunt detalii foarte fine, Dar tocmai acest lucru vă va diferenția în orice situație. Însușindu-VI-le, veți dovedi că sunteți un connaisseur în înțelegerea detaliilor. Modelul propagation, recomandat celor cu fața alungită, este un Guler considerat mai élégant, iar nodul de cravată potrivit pentru el este “Full Windsor”. RO: Gulerele croșetate Peter Pan sunt foarte populare pentru îmbrăcămintea pentru copii, Dar le regăsim și PE Rochii sau cămăși pentru adulți. Gulerul Tip “Peter Pan” sont colțurile rotunjite, fiind croit pentru a se potrivi Perfect la baza gâtului, așezându-se drept PE partea de sus a pieptului. Poate fi croit DIN 2 bucăți – exemplu în pozele de mai jos – sau dintr-o singură bucată. RO: Croșetate DIN Bumbac (CEL Negru) sau mătase (CEL ALB), gulerele clasice sunt ușor de accesorizat la o ținută Business (la o cămașă clasică Albă) sau la o bluză decoltată. Pentru gulerul Alb am folosit pattern-UL de pe blogul LuluLoves, papionul fiind realizat de Radu. Papionul e detașabil, în locul acestuia puteți opta pentru o broșă sau un nasture. Guler était un petit État de colline indien préolonial dans les basses Himalayas. Sa capitale était la ville de Haripur Guler, dans l`Himachal Pradesh moderne.

Le Royaume a été fondé en 1415 par Raja Hari Chand, un descendant de l`ancienne famille royale de Kangra. Selon la légende, l`état de Guler a été fondé à une date incertaine entre 1405 et 1450 par Raja Hari Chand, un Rajput de la dynastie Katoch de la famille royale Kangra [1]. Un jour fatidique, il est tombé dans un puits sec pendant la chasse. Puisque personne ne pouvait le trouver, le Raja était présumé mort et son frère a ensuite été nommé Raja de l`état de Kangra. Quand Raja Hari Chand a finalement été ramené vivant du puits, au lieu de se battre pour ses droits sur le trône, il a fondé la ville de Haripur sur l`appartement sous le fort par la rivière Banganga. [3] există mai multe tipuri de croieli Care indică și Decker de eleganță al cămășii respectif. Cu Cât distanța dintre colțuri este mai mare, Cu Atât lungimea lor este mai scurtă. Există un raport Ideal între lungimea colțurilor şi distanța la care sunt depărtate (Poza 1), Care generează modelele principale de gulere, descrise în continuare. A se spăla automat la 30 ° c. Programme sintetic. A se întoarce PE dos.

Un détergent se folosi puțin. Un nu se folosi bausam. A se USCA PE umeraș, în Loc uscat și aerisit. Un nu se USCA în maşină. Un nu se curăţa chimic. Un nu se folosi Clor. Un nu se așeza PE calorifer. FR: le col en crochet noir a été fait en utilisant 100% fil de coton, tandis que le col blanc a été fait à l`aide de fils soyeux (vous voulez être prudent lorsque vous utilisez un fil soyeux, il tend à glisser très facile). Pour le col en crochet blanc j`ai utilisé le modèle libre de LuluLoves. J`appelle ces colliers crochet classique. Comme je l`ai dit, dans la mode, rien n`est perdu, mais tout se transforme. Quand j`ai fait ces colliers j`ai imaginé que le noir aurait l`air merveilleux sur une chemise blanche et le collier au crochet blanc serait étonnant sur une robe en satin noir.

Le nœud papillon est détachable.

admin